top of page

ONZE DIENSTEN

Get in Touch

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Bij ons kan u terecht voor zowel onderhoud als mechanische herstelling van uw racewagen. met meer dan 40jaar ervaring in huis kunnen wij u steeds bijstaan met eerlijke raad en komen we er samen uit wat er voor uw wagen het beste geschikt is

camarogt.jpg

SAMENSTELLEN EN MONTEREN

Heeft u zelf kennis van zaken maar niet de tijd of handigheid om uw project tot een goed einde te brengen, dan helpen wij u graag. producten door u aangeleverd monteren in uw voertuig is ook geen probleem. alles gebeurd in familiale sfeer en in samenspraak met u.

zetec engine.jpg

FABRICAGE

Voor het ontwerpen en creëren van rolkooien, draagarmen en dergelijke kan u ook bij ons terecht, zoals steeds in overleg met u kan u genieten van onze ervaring en inzicht om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

fiesta cage.jpg

KIT CARS

Met een voorliefde voor alles wat snel is, is het niet verwonderlijk dat wij gek zijn van kitcars, deze vaak -600kg machines met 200+pk zorgen voor de ultieme kick en rij-ervaring. Reeds jaren doen wij ons best om elke kitcar competitief op te bouwen en te onderhouden, en met succes. heeft u problemen met uw kitcar dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Westfield-20130707-013.jpg

WIRING

bedrading van een racewagen schrikt veel mensen vaak af.
installatie van PDM of aftermarket managementsystemen, opsporen en herstellen van fouten in bedrading,..., bij ons bent u aan het juiste adres.

Racecar-Prep_07-1.jpg
bottom of page